Infraestructures i sistemes

La nostra experiència en assessorament i suport en aquesta àrea, garanteix l'optimització dels teus serveis i complir amb els requeriments de la teva organització. Ens encarreguem de tot el cicle, assessorant en els detalls tècnics oportuns per a la millora i la seguretat en la teva activitat.

Per a això treballem en:

  • Avaluacions
  • Planificació estratègica
  • Capacitat
  • Disseny
  • Planificació amb independència dels fabricants
  • Serveis d'assessorament
  • Manteniment

L'èxit dels nostres clients és el nostre objectiu.

Som especialistes en:

SISTEMES

La nostra capacitat i experiència ens permet encarregar-nos de l'anàlisi, el disseny i la integració de sistemes, a més de la capacitació operacional com també del suport operatiu. L'aparició del sistema Cloud ha significat treballar d'una forma més eficient i utilitzar les millors tecnologies a un cost més assequible.

NETWORKING

Treballar amb els fabricants capdavanters del mercat ens permet avaluar i adaptar les xarxes més adequades per a cada client. La informació que flueix a través de les xarxes no es pot assegurar sense una gestió efectiva de la infraestructura física i lògica de la xarxa. 3ASIDE desenvolupa un diagrama físic i lògic de la xarxa i ajudem a dissenyar, organitzar, modificar i crear la millor solució.

SEGURETAT

Entenem la seguretat com una eina bàsica en el creixement i la contínua adaptació de les organitzacions. Ajudem als nostres clients a avaluar els riscos i a establir una exhaustiva vigilància de les dades més crítiques, utilitzant la tecnologia més òptima per a cada cas. En situacions crítiques o de desastre, recuperem ràpidament les dades per garantir la continuïtat del servei.

BASE DE DADES

Gestionar les dades de manera eficaç s'ha convertit en una eina fonamental del dia a dia de les empreses per poder aconseguir una major productivitat. Confiar en els nostres experts li pot aportar, valor estratègic, gaudir de tecnologia accessible i obtenir dades específiques.

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte, si vols deixar un comentari o bé si vols més informació sobre 3ASIDE.

El nostre treball és rigor, és compromís, és innovació, és humà.