Certificat de Qualitat | ISO 9001:2015

ISO-9001

3ASIDE Consultors està en possessió del certificat ISO 9001:2015,amb certificat número 1895/20, una acreditació que s’aplica a l’empresa pel Desenvolupament, implantació i serveis IT per part de ICDQ INSTITUTO DE CERTIFICACION S.L..

Per 3ASIDE Consultors la qualitat sempre ha sigut un dels tres valors principals juntament amb la proximitat i l’experiència. Per tant, l’obtenció del Certificat de Gestió de la Qualitat, a les oficines de Barcelona, és una manera de garantir que es compta amb un sistema efectiu, el qual permet adequar i millorar la qualitat dels serveis per a la satisfacció dels empleats i clients.

3ASIDE va obtenir al 2019 la certificació ISO 9001:2015 i s’ha compromès, des d’aleshores, a una millora continua de les metodologies i dels procediments integrats, per oferir sempre la solució més ajustada a les necessitats i expectatives dels clients.»

Veure Política de Qualitat

 

Partners de 3ASIDE

3ASIDE Consultors, per oferir una major qualitat en el servei així com les millors solucions dels seus clients, s’ha associat amb els principals fabricants líders en el sector digital.Per això 3ASIDE és partner de:

Microsoft Partner
distribuidores de a3equipo
Woffu Partner
Signature Partner
Google Partner
Meta4 partner

Considerem que és fonamental estar al dia i conèixer àmpliament totes aquestes solucions. Per això el nostre equip es forma de manera continua per seguir les novetats de cada productes i poder oferir una millor solució i servei.