Ara som Izertis: què t’aporta aquesta integració?

Ara som izertis! El mes d’abril passat anunciàvem la nostra integració en Izertis, un pas que ens permet sumar el nostre know-how a un projecte internacional molt sòlid i ambiciós, amb el qual desenvolupar iniciatives més complexes.

Izertis és una consultora tecnològica que aposta per la metamorfosi digital. Compta amb més de 900 empleats, oficines en 9 països i projectes en més de 50.

Vols saber-ne més?

Enterprise & IT Governance

Ajudem les organitzacions a aconseguir els seus objectius assignant de manera òptima els recursos disponibles i mesurant la gestió dels riscos de manera eficient, mitjançant metodologies àgils.

Vols veure com s’aplica?

Digital Experience

Els consumidors han canviat la seva manera de relacionar-se amb les marques, i el màrqueting ha d’adaptar-se a aquesta nova realitat. Creem experiències digitals úniques per a modernitzar, generar impacte i millorar la forma en què les organitzacions es relacionen amb els seus clients.

Vols veure com s’aplica?

Tech Infrastructures

Des de 3ASIDE ja gestionàvem les infraestructures dels clients, però ara l’equip s’incrementa considerablement. Izertis aporta gran experiència a construir, gestionar i mantenir tota la infraestructura tecnològica que permeti als clients disposar dels seus serveis, interns i externs, en qualsevol lloc i dispositius.

Vols veure com s’aplica?

Business Transfomation

Transformem negocis reinventant processos i convertint a les persones en el motor del canvi.

Vols veure com s’aplica?

Software Solutions

Als nostres partners de Microsoft, a3equipo, Meta4, Integrho, Woffu, Signaturit, Qlik i Winshuttle, hi sumem capacitats en SAP, Infor, Liferayy Salesforce. Així, posem la tecnologia al servei de les organitzacions, oferint un ventall complet de solucions per a adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Vols veure com s’aplica?

Ciberseguridad

Ajudem les organitzacions a defensar-se d’atacs externs mitjançant eines i processos que garanteixin la seguretat de la informació i la continuïtat del negoci, en un entorn en el qual totes les companyies són potencials objectius de ciberatacs.

En definitiva, ara som Izertis. Ara som més complets. Però continuem sent els de sempre, simplement en la nostra versió millorada😊

Descobreix el concepte de  metamorfosi digital!

Com podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte, si vols deixar un comentari o bé si vols més informació sobre 3ASIDE.

El nostre treball és rigor, és compromís, és innovació, és humà.